Oeh! Het was weer pamper-time! En dan bedoel ik niet de luiers, natuurlijk. Ik bedoel gewoon eventjes me-time: lekker smeren! This time met de Incredible Face Gel van MayBeauty!

maybeauty incredible face gel

Wat belooft het?

 • verwijdert dode huidcellen
 • reinigt je poriën
 • verwijdert overtollig talg en olie
 • maakt je huid schoner en gladder
maybeauty incredible face gel

INCI’s

Jullie weten dat ik altijd tot op het botje ga wat betreft de inci’s van producten. Geen sprookjesingrediënten die mooi klinken maar niks doen, dus!

Dit zijn de INCI’s van de MayBeauty Incredible Face Gel: Aqua, Propylene Glycol, PEG-400, Glycerin, Steartrimonium Methosulfate, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Butylene Glycol, Rosa Damascena Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Portulaca Oleracea Extract, Polysorbate 80, Betaine, Phenoxyethanol, CI 16185, Allantoin, Disodium EDTA

Even een kleine toelichting op het vetgedrukte ingrediënt Carbomer: dit is het goedje wat ervoor zorgt dat je huid gepeeld wordt! Dat je dode huidcellen gaan ”rollen” oftewel rubbelen, komt door dit ingrediëntje. Daarnaast twee hydraterende ingrediënten, namelijk Glycerine en Sodium Hyaluronate. Waar dat lekkere geurtje vandaan komt? Geen synthetisch parfummetje, hoor! Komt door het toegevoegde Damascena Flower Extract. Allantoin zit d’r ook nog in; die kennen jullie vast wel. Het reinigt je huid intensief maar op milde wijze. Net als in elk cosmeticaproduct, zitten ook in de Incredible Face Gel van MayBeauty wat stabilisators en conserveringsmiddelen om de gel houdbaar en stabiel te houden. Het paarsachtige kleurtje is gemaakt met een heel klein beetje kleurstof, wat niet schadelijk is. Verder geen chemische toevoegingen, dus iesj goedgekeurd.

maybeauty incredible face gel
maybeauty incredible face gel

VOOR

Lekker mooi zonder make-up, awk-ward maar eens moet de eerste keer zijn toch! Ik ben benieuwd wat de Face Gel gaat doen, omdat ik op mijn kaaklijn wat onzuiverheden heb.

maybeauty incredible face gel

TIJDENS

Ik heb de Face Gel aangebracht met een kwast en daarna met mijn vingers [eerst goed handjes wassen] de gel ingemasseerd. Al heel snel zag ik op mijn kaaklijn en wangetjes de eerste rubbelingetjes ontstaan!

maybeauty incredible face gel

NA

Nadat ik met lauwwarm water de “rolletjes” dode huidcellen lekker had afgespoeld, voelde m’n gezichtje zijdezacht aan! Echt heel lekker fris en zichtbaar gladder, voornamelijk op mijn probleemzone.

Wat vind ik ervan:

Ik zal je zeggen dat ik verbaasd was over hoeveel dode huidcellen mijn gezichtje losliet. Je gaat je verbazen over al die rolletjes! Het is een gel met een waterige substantie die níet hard wordt of indroogt op je huid, wat ik zelf ik erg lekker vind. Daarnaast ruikt ‘ie héél lekker en smelt het op je huid: het wordt een beetje waterig en op die manier dus goed “masseerbaar”. Al heel gauw merk je dat de dode huidcellen op jouw probleemzones gaan loslaten, wat best wel vreemd is om te zien! Toen ik de gel eraf spoelde, voelde m’n huid zo zacht aan dat ik er de hele dag geen make-up op heb gesmeerd. Een dag later ook niet, trouwens. M’n huid voelde fresh aan en ook al heb ik momenteel niet knetterveel last van onzuiverheden, met uitzondering van een ietwat irritante kaaklijn, heeft mijn huid sowieso een opfrisbeurtje gehad! En wat ook makkelijk is, trouwens: het zijn kleine pockets, verpakt per stuk dus heel makkelijk mee te nemen! Geen gedoe met grote flessen, je weet zelf.

maybeauty incredible face gel

En dan nog even dit:

Voor 8 pockets met de Incredible Face Gel van MayBeauty betaal je slechts € 25,00!  Ik snap dat je het nu meteen wilt gaan bestellen, maar let even hierop: ik heb een kortingscode voor je! Als je bij het afrekenen in de webshop de code susanface30 gebruikt, krijg je 30% korting! Doe jezelf en je huid een lol! Heppie New Gezichtje!

Kende jij de Incredible Face Gel van MayBeauty al? Wat vind jij ervan? Of ga je ‘m uitproberen?

Deze dingen moet je trouwens eten voor een gaaf huidje!

– Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking – 

47 thoughts on “ZACHTE GEZICHTJES DOOR DE MAYBEAUTY INCREDIBLE FACE GEL

 1. querine zegt:

  ik ken het niet maar het lijkt me heerlijk als jij zegt dat je huid er echt zachter door wordt vindt ik het de moeite waard om het te gaan bestellen helemaal met de korting is het een leuk cadeau voor mezelf onder de kerstboom

 2. Eke zegt:

  Ik heb sinds er een foetus in mij huist, een huid van een puber. 1 wang is net een grindtegel, aldus de liefkozende woorden van mijn man. Zou dit dan een beetje helpen? Scrubben vind ik toch iets te heftig namelijk.

 3. Kevin zegt:

  Oeh ik kende dit product nog niet. Maar wat een fijne review. Ik wil dit zeker proberen, ook omdat zo handig is om mee te nemen. En zonder make up zie je er zeker goed uit hoor 😀

 4. Lisanne zegt:

  Super fijne review, duidelijk en helder! Ik heb ooit van dit merk eens de black head masks geprobeerd en die vond ik ook super fijn. Deze klinken ook erg goed. En fijn die verpakking zeg!

  • Susan zegt:

   Wat jammer! Was leuk om uit te proberen, ’t is niet echt een masker maar een face gel die je meteen “gebruikt” en in masseert en niet moet laten zitten zeg maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *