Jongens en meisjes, dames en heren, pruimen en pitten… Gaat u maar zitten. Dat zei ik vroeger altijd als ik lollig wilde zijn. Wat een humor zeg, nou.
Waar moet je dan voor gaan zitten? Mijn review van de Milly Pie! Wat dat is? Een planner, agenda en notebook in één! Dat lees je goed, ja. In één.

MillyPie

Milly Pie

Deze planfreak heeft genoten van het krabbelen in haar Milly Pie. Het is een genot om een agenda-achtig boekwerk te reviewen die je zélf in kunt delen. Ik dacht namelijk bij aanvang: ah, jammer. Dan heb ik nog maar drie maand totdat het 2018 is en dan moet ik alweer een nieuwe. Maar niets is minder waar! Je kunt namelijk zelf bepalen wanneer je agenda “begint”. Je vult zelf de data en weeknummers in. Heb je dat ooit eerder gezien? Ik niet!

MillyPie

De functies:

 • Agenda
 • Notitieboek – waarvan je er ook nog een hippe, bijpassende losse versie van kan bijkopen als je dat leuk vind, wat dus bij mij sowieso het geval is want stationary is LIFE!
 • Allerlei lijstjes om allerlei dingen op te schrijven over allerlei onderwerpen en allerlei issues zoals:
  • Wensenlijstjes
  • Verlanglijstjes
  • Ik-ben-trots-op-lijstjes
  • Geniale-uitspattingen-lijstjes
  • Shoplijstjes
 • Fijne quotes die je inspireren je schoudertjes even ferm onder het werk te zetten – je kunt ‘t!
 • Ruimte voor het bewaren van business cards
 • D’r zit een fijne bladwijzer in die je meeneemt naar de actuele week
 • Doelen- en reflectiepagina’s, elke maand
 • Achterin zit een vak waar je van alles kan bewaren [lees: foto’s, notes, bonnetjes enz.]

Daarnaast heeft de Milly Pie een uniek, strak, hip maar toch uitermate creatief design waardoor je spontaan krijgt om te gaan plannen. Supermotiverend, deze planner!

MillyPie

Ondertussen is wel bekend dat dit soort planners voor mij gemaakt zijn. Ik moet zeggen dat de Milly Pie me tot nu toe, alle gereviewde planners meegenomen in mijn o-zo belangrijke oordeel [mag je ook zelf bepalen trouwens, of ‘ie belangrijk is] het allerbeste bevalt en dat komt mede door de zelf in te vullen data, weeknummers en de héérlijke ruimte voor allerlei lijstjes. Ik kan hier echt m’n spreekwoordelijke ei in kwijt en vind het ook intens fijn dat er genoeg schrijfruimte is voor mij intens grote handschrift [hah!].

Dus. Ben jij voornemens 2018 eens even goed op de kaart te zetten, letterlijk en figuurlijk? Dan gaat de Milly Pie je zéker een handje helpen!

MillyPie

Welke planner gebruik jij? Wat denk je na mijn review over de Milly Pie?

Geïnteresseerd in het upgraden van je time management?

 

– Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking – 

19 thoughts on “WAT IK VIND VAN DE MILLY PIE

 1. Kevin zegt:

  Super handig! En fijn dat je het zelf kunt bepalen. Ik ken de planner mascha wel en die heeft dat ook. Zelf gebruik ik het niet Haha. Heb op m’n iPhone een agenda en dat is genoeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *