Ik ben best wel fan van landen als Noorwegen, Denemarken en Finland. Oftewel: Scandinavië. Wat die landen typeert, is de sauna-lifestyle. Van een heet hutje naar een lekker fris ijsbadje; that’s how they do! En nu kun je dat ook gewoon lekker in je eigen badkamertje doen met de producten van Nordik Sense!

nordik sense

De theorie van Nordik Sense

Misschien heb je ze al langs zien komen in de schappen van de Appie: de productlijn van Nordik Sense. De theorie van Nordik Sense komt neer op het volgende: de producten creëren een ideaal ontspanningsmoment tijdens je dagelijkse douche-sessie in je drukke bestaan. Een eeuwenoude Noorse kuurtraditie is de inspiratie geweest voor deze productlijn, waarbij warme en koude belevingen je badkamermomentje tot een unieke ervaring maken. Uiteraard volgt er daarna een moment van ultieme rust. Da’s de cyclus van de producten van Nordik Sense.

nordik sense

Producten

Ik ontving de Warming Shower Gel, de Cooling Shower Scrub, de Warming Shower Oil en de Relaxing Body Lotion.
Wat het leuke aan deze verschillende producten is, is het feit dat ze perfect op elkaar afgestemd zijn maar toch allen hun eigen effecten hebben.

Warming Shower Gel | 200ml | € 3,99

Redelijk dikke structuur, ruikt heerlijk “zoetig” maar niet overheersend, maakt je spieren warm en ontspant!

Cooling Shower Scrub | 150ml | € 4,99

Dikke scrub met fijne deeltjes waarmee je heerlijk je huid kunt scrubben, verfrist je gestel!

Warming Shower Oil | 200ml | € 5,99

De naam zegt het al, eigenlijk: verwarmende olie voor onder de douche, heerlijke geur en fijne substantie om lekker mee te smeren. Wel afspoelen, natuurlijk. En niet uitglijden…

Relaxing Body Lotion | 200ml | € 4,99

Wat een heerlijke geur, deze bodylotion! Fijne substantie, trekt snel in en laat geen waas achter!

nordik sense

De Test

Nou. Kom maar door met die tubes en flesjes! Ik heb ze natuurlijk zelf uitgeprobeerd, mijn man onder de douche gestuurd met een paar flessen en ook nog een maandagochtendje gepland om de beentjes van m’n oma even een uitgebreide massage te geven met deze heerlijke producten.

Het leuke is, dat ik dus niet de producten uit één reeks had. Je kunt zelf je wellness-ritueeltje samenstellen door producten uit dezelfde stroming te nemen, bijvoorbeeld alleen de Warming-producten. Maar juist de combinatie van Warming, Cooling en Relaxing werkte voor mij perfect.

De conclusie van ons allen: geslaagd! Oftewel: heerlijk! Oftewel: inslaan!
De producten van Nordik Sense zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn voor leuke prijsjes en geschikt voor man én vrouw! Ideaal toch!

nordik sense

Ken jij de heerlijke producten van Nordik Sense al? Ga je ze uitproberen?

Lees hier meer over de beste skincare routine!

– Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking – 

38 thoughts on “WAAN JE IN HET HOGE NOORDEN MET NORDIK SENSE

  1. Lydia zegt:

    ik heb deze lijn ook ontdekt. (familie toevallig?😉) De warming shower gel is heerlijk! Een subtiele, zachte geur, gewoon een lekkere douchegel voor elke dag, en ook nog voor een leuke prijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *