Deze heeft weer wat leuks ontdekt, hoor. Een foto op hout! Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik het beneden in m’n woonkamer niet geweldig vind staan, omdat ik daar overal teakhout heb. Alles moet bij mij wel één geheel zijn, anders #hoofdlooptover en #autistischedingenwantallesmoethetzelfde #enzo dus heb ik besloten om ‘m nog niet op te hangen. Daarnaast wil ik eerst een grote schoonmaak houden. En de kerstboel sorteren. En oodertussen wennen aan het mama zijn.

Maar niet te hard van stapel lopen, Susan. Sprak ze zichzelf streng toe. Eerst even deze foto op hout van Fotofabriek.nl een plekje geven. Alles op z’n tijd.

fotoophout

Wat er nou zo leuk is aan een foto op hout? Nou, ’t is weer een keer wat anders dan die ingelijste foto’s en monochrome-lijstjes die je tegenwoordig overal ziet. Ook heel leuk, overigens. Maar deze ook!

Wie dat zijn, op de foto’s? Nou. Ik en mijn man, en mijn zwagers en schoonzussen en schoonouders! Op onze bruiloft in april 2017. Liefelijk! Misschien geef ik het hen ook wel kado, deze foto op hout. M’n schoonouders. Ja, da’s eigenlijk wel een goed idee. Even op  mijn to-do-lijstje zetten dat ik inpakpapier en lintjes haal. Leu-heuk.

fotoophout

Je kunt trouwens kiezen uit twee houtsoorten: berkenplex of vurenhout, allebei FSC-gekeurd en op biologische wijze gekapt in Zweedse naaldbossen. Lekker knäckebröd. Ik koos die laatste houtsoort, vurenhout. Vind ik leuk. Je kunt ook kiezen voor een whitewash-afwerking, zodat ‘ie er net even anders dan anders uitkomt. Uit de foto-op-hout-printer. Ik zie dan echt zo voor me dat er een printer staat met in plaats van witte A4-tjes allemaal van die vurenhouten plankjes erin. Is natuurlijk helemaal niet zo. Nu ik dit typ, ben ik eigenlijk wel benieuwd hoe ze dit precies maken. Ga ik nog een keertje voor jullie nachecken.

Daarnaast is de foto op hout beschikbaar in verschillende formaatjes, namelijk 20×30 cm tot aan 90×60 cm en dan nog de mogelijkheid voor staand of liggend. Ik moet zeggen dat de webshop je héél handig door dit procesjes heensleept; ik was met 5 minuten klaar.

fotoophout

Nou. Wat let je nog? Zou gewoon even een kijkje nemen op de website van Fotofabriek.nl, ze hebben namelijk nog véél meer! En mag er ook wel even bij vermelden dat ik mijn foto op hout al de volgende dag in huis had. Da’s natuurlijk wel mooi meegenomen, onnieda!

Wat vind je ervan?

Als je toch bezig bent met het opruimen van de kerstzooi, kun je net zo goed meteen wat nieuwe kamerplanten aanschaffen!

 

– Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking – 

11 thoughts on “PIMP JE HUIS: MET EEN FOTO OP HOUT!

  1. Rory zegt:

    Wat leuk! Inderdaad weer eens wat anders. Toch hangt er bij ons al heel veel (met name kunst wat we heel veel gekregen hebben van schoonvader) en ik wil niet alles volhangen dus helaas niets voor ons. In de gang heb ik trouwens wel een soort van collage op canvas hangen. Erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *