Wij trokken in ons nieuwbouwhuis in april 2017. Heel leuk en helemaal in ons sas, maar niet echt gewend om een soort van vierkant in te richten. Mijn ouderlijk huis is een oud huis, helemaal opgeknapt en met veel karakter. Zie dan maar eens van een nieuwbouwhuis een leuk plekkie te maken. Blijft een uitdaging, maar dankzij Creative Use Of Technology heb ik nu wel een uniek plankje in m’n woonkamer!

Elke keer een beetje, zo doen we dat gewoon. Het is ook weer niet de bedoeling teveel te investeren in dit huis, omdat we van plan zijn over een paar jaar te verhuizen. Wat we het liefst willen: een heel oude boerderij kopen en die HE-LE-MAAL strippen. Kan m’n man zelf, dus da’s zijn grote droom. Ik verzin wel wat hij moet doen, hij mag ’t uitvoeren. En ondertussen loopt onze ukkepuk rondjes tussen de kakelende kippetjes en blatende schaapjes. Zie het helemaal voor me. In m’n stacaravan. Want kan natuurlijk nog niet in het huis slapen want m’n man moet het rieten dak vervangen.

Even terug naar de basis…

Ik vind het heel belangrijk dat een huis gezellig is en sfeer, warmte en rust uitstraalt. Dat is zeker wel gelukt, alleen voeg ik er gewoon nog elke keer dingetjes aan toe. Zo hebben we bij betrekking van het huis de muur groen geverfd. Ik ben doodgegooid met de vraag: welke kleur is dat?! Geen idee. Groen. Mosgroen. Schoolbordgroen. Dit-vind-ik-een-mooie-kleur-dus-die-nemen-we-mee-groen. De pot is helaas verdwenen op zolder achter de schotten en met m’n dikke pens kom ik er niet meer achter, dus helaas. Moeten jullie even wachten tot de beeb er is, dan wil ik het nog wel een keer proberen.

Nou. Op die muur: een plank. Van de IKEA, die standaard LACK-plank. Voor een tientje. Vind ik leuk. Wat deco erop; moet wel een beetje uniek zijn! Dus kaarsjes, lantaarntje, wat Riverdale-stuff… Is ikke fan van! MAAR… ik miste nog van alles. Dus de Inspector Gadget in mij kwam naar boven en ik begon mijn zoektocht naar unieke decoratie voor m’n plankie!

En ik vond het, hoor. In de vorm van een geniale klok en een fijne quote! De jongens van Creative Use Of Technology gebruiken de lasertechniek om hun items te creëren. Uniek! Check de foto’s, hoe leuk is dit:

OAKLOK ‘MELTING SECONDS’

Prachtig klokje uit eikengefineerd MDF. Mooi Quartz-uurwerkje… Ik ben fan! Dikke eyecatcher op m’n muur… Scroll down voor z’n looks! Vind de doos namelijk ook mooi; helemaal uitgelaserd die letters. Me like.

Diameter: 32cm
Prijs: € 75,00

CreativeUseOfTechnologyOaklok

LIFEQUOTE ‘DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY’

Deze vond ik leuk. Ik houd niet zo van quotes op allerlei dingen, maar deze is strak! En hij klopt. En hij slaat op ons! We hebben veel te lang dingen gedaan waar we niet blij van werden. En nu doen we dat wel, dus deze quote mag deze aan de muur.

Afmetingen: 30 x 18 x 0,6cm [LxBxH] Prijs: € 18,00

quote do more of what makes you happy creative use of technology

En zie hier het resultaat…

Creative Use Of Technology Oaklok

En? Wat vinden jullie van Creative Use Of Technology?

Nettere thuiswerkplek maken?

– Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking –

25 thoughts on “PIMP JE HUIS: MET CREATIVE USE OF TECHNOLOGY

 1. Jessie zegt:

  Mooi plankie inderdaad. Maar ik heb vooral genoten van je beschrijving van jullie verbouwing van jullie droomhuis-to-be. Slapen in een stacaravan omdat het dak nog niet af is, geweldig 🙂

 2. Rory zegt:

  Wat een waanzinnige klok! De druppels en de kaarzen die eronder staan geven het een heel speels effect. Ik ben inderdaad niet zo van de quotes (je ziet ze weleens, van die ‘steiger’houten planken waar ‘dit is huize mama’ staat ofzo. Excuses voor iedereen die ze wel heeft. Het is echt niet mijn ding). Maar deze uitgesneden variant vind ik oprecht heel leuk!

  • Susan zegt:

   Nou, dat heb ik dus precíes hetzelfde. “In dit huis wordt er gegeten, gelachen…” Ja, duh. Dat is wat je doet in een huis.
   Oke, dus die mening delen we. Ik vond deze quote net goed! En m’n man ook. Die heeft een nog grotere hekel aan quotes dan ik, haha! Happy Saturday!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *