Mededeelzaamheid is een deugd. Dat vind ik zelf wel een goeie. Dus niet dat jullie denken; “Hoezo komt er niks online dan, ik mis m’n leesvoer!”
Nou, dat komt hierdoor:

Hij is er!

Onze kleine man. EIN-DE-LIJK, we hebben echt negen maanden naar hem uitgekeken. Ik had in week 10 de babykamer al bijna klaar, verklaar mij maar voor gek. Mag, hoor. Heb ook een flinke steek los namelijk.

Wil je weten hoe ukkie heet? En hoe groot we ‘m hebben gemaakt? Check m’n Instagram!

hij is er

En nu…

Gaan wij heerlijk genieten van elkaar en van de kraamverzorgster die me ontbijtjes gaat brengen want dat is wel een must, hoor! Doet ze vast wel, als ik haar lief aankijk. Er staan genoeg artikelen klaar om gepost te worden, maar ik neem even de tijd om te wennen aan de situatie en te genieten van mijn grote en kleine man en het in-badje-doen en het uitkiezen van zoete babypakjes. Maar, lekker biljven komen hier! Het is misschien even wat rustiger, maar kan maar zo wezen dat ik op de “Publiceer”-knop druk en dat er weer een fijn artikeltje online staat.

MUCH LOVE,

Susan

11 thoughts on “PERSONAL: HIJ IS ER!

  1. Eke zegt:

    Wat ontzettend leuk, lieve Susan en man! Laat je heerlijk verwennen door de kraamverzorgster en geniet van jullie kereltje! Zodra je je begint te vervelen, zien we je wel weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *