Hee, hai, hoi! It’s me again! Jullie dachten zeker dat ik spontaan de eeuwige jachtvelden had opgezocht dan wel een reis-op-zoektocht-naar-mezelf aan het maken was. Fout! Allebei! Ik bivakkeer nog steeds in mijn eigen huisje met mijn eigen man en eigen kind. Maar mensenkinders, wat was ik er eventjes klaar mee. Met het bloggen.

mama impasse

Je hebt van die mensen die zeggen: “Ik wil gaan bloggen want ik wil geld verdienen.” Oke, maar dat is natuurlijk niet echt bepaald een goede motivatie om te gaan bloggen. Ik ging bloggen omdat ik me – eerlijk – helemaal kapot verveelde tijdens mijn zwangerschap. De babykamer was klaar, alles was in principe aangeschaft en daar zat ik. In m’n zwangerschapsjoggingbroek op de bank. Te verzinnen welk keukenkastje ik nog uit kon soppen. Ik heb zelfs de plintjes in het ganse huis afgenomen met een sopje. Wat intens ernstig. Zo erg verveelde ik me dus.

Gezien het feit dat ik nogal een tic heb wat betreft eten en schrijven, leek me dat wel een goede combinatie om een blog te beginnen. Nu zul je zeggen: “Maar jouw blog staat heus niet alleen vol met eten!” Klopt. Maar ik vind ook niet dat de term ZOETISGOED perse hoeft te slaan op eten. Ik houd namelijk ook heus van een frikandel speciaal en da’s niet bepaald zoet. Enniewees: welke richting moest ik op met mijn blog, dan? Ik wist het even niet meer en deed meerdere keren per dag de welbekende facepalm. Om mezelf. En om mijn not-inspirated-at-all-houding. Is dat Engels? Maakt niet uit. Je snapt wat ik bedoel.

mama impasse

Laten we het feit dat mijn kleine man ondertussen ook nog aandacht vergde – wat ik hem uiteraard met alle liefde geef – even buiten kijf. Ik wist gewoon even niet meer waar ik de inspiratie, energie, tijd en nouja… De zin vandaan moest halen. Ik kan niet bepaald zeggen dat ik alle aspecten ondertussen teruggevonden heb, maar ik ga gewoon doen wat in me opkomt en dan zullen we vanzelf zien waar het scheepje strand.

Let wel: ik heb de afgelopen periode wel als een debiel staan bakken in de keuk’n. Dus ik vermoed dat er wel een heel aantal recepten online gaan komen. Er komt [nog] geen vaste dag in de week waarop ik ga bloggen, sorry. Maar hou me in de smiezen. Alles komt goed!

PS. Benieuwd naar de #vettepenszietgeenmenschallenge? Die doe ik nog steeds! Maar dan eerder verkeerd, want ik eet gewoon superslecht. Niet te veel en ongezond, maar te weinig. Gewoon wayyy-too-weinig. Daar ga ik ook nog even over schrijven, want da’s gewoon zo’n spiechisch [psychisch] dingetje van mij waar ik maar niet vanaf kom. Misschien heeft iemand tips. To be continued!

One thought on “MAMA HEEFT [HAD] EEN IMPASSE

  1. Gerbrich zegt:

    Hee topper! leuk dat je er weer bent! Ik kijk zeker af en toe bij je ;). En bel me gerust als je tips wil voor je eten. Heel veel liefs, Gerbrich

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *