Hee popjes,

Ik ga even lekker met de deur in huis vallen: ik geef mezelf lekker een portie verlof omdat een ander ’t niet doet!

ZOETISGOED

Waarom verlof dan?

Op 6 januari verwachten wij ons kleine manneke. Ik ga er gewoon vanuit dat hij op die datum ook echt komt, want we hebben eigenlijk nog wel van alles gepland met de kerstdagen en met Oudjaarsavond. Dus, lieve baby… Als je dit leest…

Natuurlijk is het mogelijk dat ik hier een heel artikel aan ga wijden. Laat ik nou niet zo langdradig in mekaar zitten maar gewoon even to the point m’n mededeling willen doen:

Vanaf maandag 27 november 2017 zal er niet meer elke werkdag een artikel online komen. Mijn streven blijft drie artikelen per week, maar je weet niet hoe het gaat.

Je zult begrijpen dat ik geniet van het fotograferen, researchen en schrijven van alle content op ZOETISGOED.nl, maar ik merk dat ik eventjes een béetje kalm aan moet gaan doen. Het gaat supergoed met mijn blog en ik word enorm blij van alles wat ik er binnen twee maanden al mee heb bereikt, dus aan de ene kant is het jammer dat ik moet gaan “minderen”. Natuurlijk weegt dat niet op tegen het geluk wat we straks in onze armen hebben!

Ik ga straks lekker m’n man op sleeptouw nemen naar babywinkels. Vind hij ongetwijfeld leuk! Maar dan niet. ”Een zo’n winkel kan nog wel.” zei ‘ie. Nou, vooruit met de geit. Of liever de auto, eigenlijk. Met aanhanger.

ZOETISGOED.nl is geen standaard persoonlijke mom-blog, dus ga niet denken dat ik straks m’n bevallingsverhaal erop pleur. Ik houd het liever bij de zoetsappige dingetjes als de überschattige baby-Uggs die ik voor ukkie heb ingeslagen en straks een mooi artikeltje met het piekfijne babykamertje wat we hebben gecreëerd. Dat soort stuff. Gewoon life. De babykamer is in principe af, maar nog niet met de spreekwoordelijke puntjes op de spreekwoordelijke i. Dus dat gaat moeders in haar verlof doen! Heb er zoveel zin in! In alles! Het wassen van de babykleertjes, kraamverband uitpakken (grapje)…

verlof

Nog éven m’n ei kwijt:

DE TIJD GAAT VEEL TE SNEL EN IK HAD GISTER NOG DIE POSITIEVE TEST IN M’N HAND EN NU KOMT ‘IE AL BIJNA EN WAUW HET GAAT GEWOON VEEL TE SNEL EN HET IS BEST WEL SPANNEND EN ALS ALLES MAAR GOED GAAT JA DAT GAAT HET WEL WANT “ER IS ER NOG NOOIT EEN BLIJVEN ZITTEN” NEE WEET IK MAAR DAN NOG HALLOOO…

Ik doe altijd heel stoer maar stiekem ben ik bloednerveus, hoor. Voor hoe ik het ga doen als mama. En ik moet ook nog een kerstboom kopen, trouwens. En heb last van zwangerschapsdementie. Maar echt. Dit artikel is echt een wir-war van mijn over elkaar kronkelende hersenflappen. Heel naar. Komt allemaal goed, zeg ik tegen mezelf.

Ik moet jullie nog wel even zeggen dat ik tijdens m’n verlof niet stil ga blijven zitten; ik ga een HEEL LEUK mom-ding doen! Dat wil iedere zwangere chick gewoon doen. Geloof mij. Houd me in de gaten! Doe ik bij jullie ook [gemeen lachje]…

Zo. Dit was even mijn persoonlijke update! Keep following! Komen leuke dingen aan!

Als ik dus even afwezig ben heb je tijd zat om deze lekkere kaneelbroodjes te bakken!

43 thoughts on “PERSONAL UPDATE: IK GEEF MEZELF VERLOF

 1. Cindy zegt:

  Hahaha zo herkenbaar. Ik ben uitgerekend voor Maart voor baby nummer 2 (loopt er hier nog 1tje rond van 2 jaar) 3 artikelen zijn bij mij ook het maximum want voor de rest wilt deze mama ook alleen maar slapen (nu het nog kan) Genieten maar!

 2. Fleur zegt:

  Groot gelijk dat je jezelf wat verlof geeft. Zwanger zijn is een bijzonder moment in je leven. Mama zijn ook, maar dat kun je nog jaren, maar zwanger zijn slechts 9 maanden 😉

 3. Ank Zwiers- Sauer zegt:

  Haha grappig Suzan. Jij bent totaal niet veranderd met je manier van communiceren als toen op de opleiding. Leuk hoor 🙂

  Uiteraard wens ik je alle succes met de laatste loodjes. Want ik kan je vertellen! Die zijn zwaar. 😉
  Geniet van alles wat komen gaat!

 4. Marlize zegt:

  Nou meid, geniet lekker van je welverdiende verlof en nog ff van de rust! Jammer dat er minder artikelen komen maar je verdiend het. Ik spreek je snel xxx

 5. Eva zegt:

  Ah wat spannend! En wel een goede keuze hoor, dat je het rustiger aan gaat doen. 5 artikelen per week is natuurlijk heel veel!

  En mag ik even zeggen dat je écht superleuk schrijft op je blog? Ik heb trouwens een tip: het is handig om je Bloglovin account ergens op je blog te zetten, zodat mensen je makkelijker daarop kunnen volgen 🙂

 6. Rory zegt:

  Heel verstandig. Dat is een advies wat ik niet ter harte heb genomen. Maar ik kreeg de tip om echt heel goed uit te rusten van te voren, want dat zou ik na de bevalling nodig hebben. Dat ik goed uitgerust de eerste pittige tijd inging dus. Dat liep even anders. Maar ik kan het je dus van harte aanraden. En natuurlijk is het spannend. Je wilt je voorbereiden maar hierop kan je nooit voorbereid zijn. Wees gerust, geen spannende angstverhalen van mijn kant. Ik bedoel dat je leven nu eenmaal anders zal worden. Maar ook heel fijn en mooi 🙂

 7. Gerbrich zegt:

  Toppertje! Heerlijk om je blogs te lezen. En ik weet zeker dat je het super gaat doen als mommy. Enneh die drie artikelen zijn ook top! You go girl!

 8. Merel zegt:

  Geniet van je verlof en ik vind dat je in twee maanden echt heel goed bezig bent! Ga zo door zou ik zeggen en ik ben benieuwd wat elke zwangere vrouw dan zou moeten doen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *