Uiteraard had ik m’n babykamer zo ongeveer al klaar toen ik nog niet eens wist dat ik zwanger was. Bij wijze van spreke dan, hè.
Enniewees: hij’s klaar tot in de puntjes en het leek mij nou een goed idee om dat eens even te showen aan het wereldwijde web.
Tijdens kookprogramma’s op tv zeggen ze wel eens “Oh jongens, ik wou dat dit smaak-tv was, dan kon je ruiken hoe héérlijk het hier ruikt!”. Nou. Bij mij net zoiets, maar dan anders. Ik heb namelijk overal Zwitsal-geurbuiltjes verspreid in de babykamer omdat het zo ákelig lekker ruikt! Noem het pathetisch. Ik vind het zo lek-kurrr!

Le Babykamer [met Frans accent, gewoon leuk] van onze uk

Zoals je ziet hebben we gekozen voor strandhuisjes-meubels. Die heb ik zelf nog een beetje gepimpt met die schattige stippelknoppen, totally kjoet!
En verder, tja. Check de foto’s. Ik vin-mooi.

babykamer
babykamer

Hier kun je even swipen…

babykamer
babykamer
babykamer
babykamer
babykamer
babykamer
babykamer
babykamer
babykamer
babykamer
babykamer
babykamer

En deze prachtige wieg, waar ik en m’n broers en zusje nog in hebben gelegen, staat op onze slaapkamer… inclusief het Happy Horse Knuffelkonijn! En natuurlijk het gehaakte dekentje van m’n tante… Zo lief allemaal!

babykamer
babykamer

En natuurlijk de beste wensen voor de beste mensen…

En uiteraard wens ik jullie NIETS minder dan een geweldig, shiny, no-writers-block-achtig, gezond, voedzaam en gezellig 2018! Met al je matties en familie!
Dat we maar zoveel mogelijk lief zijn voor de ander opdat wij dat zelf terug krijgen moge. Ofzoiets. Wie goed doet, goed ontmoet. Ik toast even met jullie met m’n alcoholvrije bubbels!

champagne

Dit artikel heb je natuurlijk gelezen met een kopje thee van TeaStreet on the side! Niet? O-hoooh… Zou maar snel kijken. Zijn echt lekker.

23 thoughts on “HEPPIE NEW BABYKAMER – OH NEE, NEW YEAR!

 1. Krystle zegt:

  Super leuke kamer zeg! Die kasten zijn geweldig en de schoentjes zo schattig! Heerlijk ook de geur van Zwitsal in de kamer. Ik zou er eerst zelf gasn slapen haha. Succes met de laatste loodjes!

 2. Tabitha zegt:

  Heel mooi Suus…doet warm aan.
  Wens je een korte, maar intensieve beleving bij de bevalling…het is een mooi moment als je jullie kind in je armen hebt…geloof me

 3. Rory zegt:

  Schattige babykamer. Een tip die ik van mijn schoonzus kreeg (en toevallig een dokter). Doe onder de voorkant van je aankleedkussen bijvoorbeeld twee of drie luiers. Zodat de voorkant iets hoger ligt en de kans kleiner is dat – wanneer je baby kan rollen – er makkelijk afrolt. Niet om bang te maken! Het was gewoon een tip die mij erg heeft geholpen en bij is gebleven. Happy new year en spannend!

 4. Inge zegt:

  Oh ik ben ook echt helemaal weg van die heerlijke zwitsalgeur!
  Zo, jij hebt wel echt decoratietalent moet ik zeggen. Ik vind het echt prachtig!!! 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *