De standpunten en meningen op deze website zijn persoonlijke uitingen van mij, Susan, en staan los van eventuele officiële standpunten van bedrijven of organisaties die ik vermeld. De aangeboden informatie en/of diensten worden door de gebruiker geheel op eigen risico gebruikt en zijn onder voorbehoud van typefouten. Aan de op de website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

copyright

Alle geschreven content op deze website is eigendom van ZOETISGOED.nl. Artikelen en/of passages mogen alleen in overleg gebruikt worden. Hierbij zal ook een verwijzing naar desbetreffend artikel van ZOETISGOED.nl opgenomen moeten worden in de tekst of referentielijst. De afbeeldingen en foto’s op deze blog zijn, mits niet voorzien van andere bronvermelding, door mij gemaakt / aangeschaft en voorzien van copyright. Wil je hier gebruik van maken, vraag dan eerst mijn toestemming.

Door het gebruik van deze blog aanvaard je deze disclaimer en eventuele wijzigingen daarvan.

Vanaf 16 oktober 2017 zijn alle producten die ik als press sample heb ontvangen van een merk of PR-bureau, aangegeven met – Dit artikel heb ik ontvangen ter review – of – Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking –

Bovenstaande feiten beïnvloeden mijn mening echter niet.

winacties

Door een reactie achter laten onder het artikel met de winactie, laat je weten dat je in aanmerking wilt komen voor de prijs. Daarnaast volg je de aangegeven stappen omschreven in het artikel.

Ik kies de winnaar door het gebruik van een app waar alle deelnemende leden in worden gecentrifugeerd. Like a washing machine. De naam van de winnaar zal worden gecorrespondeerd op Facebook + zal een mail ontvangen op het door hem / haar aangegeven mailadres. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. 

Alleen personen woonachtig in Nederland en België kunnen deelnemen aan winacties op ZOETISGOED.nl en per persoon is slechts één keer deelname toegestaan. Hier wordt op gecontroleerd [dus 58 verschillende mailadressen gebruiken heeft geen nut, popjes] omdat er tegenwoordig erg veel misbruik van gemaakt wordt. Ben je wel zo sneaky, dan word je uitgesloten van deelname. Je melding van deelname moet binnen zijn voor de deadline van de winactie.

ZOETISGOED.nl is niet verantwoordelijk voor:

Verloren -, vernietigde of te laat aangekomen reacties onder artikelen met winacties

Typfouten en / of wijzigingen in winactiesbeschadigde producten of producten die niet functioneren naar behoren [al dan niet defect door levering]

Levertijden of levergarantietechnische problemen, invloed van derden die de winactie verhinderen / oneerlijk maken en / of levering en / of correspondentie onmogelijk maken.

Door aan winacties op ZOETISGOED.nl mee te doen, ga je akkoord met bovenstaande voorwaarden. Deze voorwaarden en specifieke voorwaarden voor een bepaalde winacties, kunnen en mogen te allen tijde aangepast / gewijzigd worden.