De standpunten en meningen op deze website zijn persoonlijke uitingen van mij, Susan, en staan los van eventuele officiële standpunten van bedrijven of organisaties die ik vermeld. De aangeboden informatie en/of diensten worden door de gebruiker geheel op eigen risico gebruikt en zijn onder voorbehoud van typefouten. Aan de op de website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

copyright

Alle geschreven content op deze website is eigendom van ZOETISGOED.nl. Artikelen en/of passages mogen in overleg gebruikt worden. Hierbij zal ook een verwijzing naar desbetreffend artikel van ZOETISGOED.nl opgenomen moeten worden in de tekst of referentielijst. De afbeeldingen en foto’s op deze blog zijn, mits niet voorzien van andere bronvermelding, door mij gemaakt / aangeschaft en voorzien van copyright. Wil je hier gebruik van maken, vraag dan eerst mijn toestemming.

Door het gebruik van deze blog aanvaard je deze disclaimer en eventuele wijzigingen daarvan.

Vanaf 16 oktober 2017 zijn alle producten die ik als press sample heb ontvangen van een merk of PR-bureau, aangegeven met – Dit artikel heb ik ontvangen ter review – of – Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking –

Bovenstaande feiten beïnvloeden mijn mening echter niet.