Al een paar jaar schrijf ik hersenspinsels op in m’n telefoonnotities en tal van notitieboekjes. Wanneer er weer een idee in m’n hoofd plopt, kan ik het niet laten dit daar te laten zitten. Dus vanaf nu ga ik de ‘’ploppers’’ met jullie delen op jouw lifestyleplatform ZOETISGOED.nl!

Ik ben Susan, 25 jaar oud en woon met mijn man in Almelo. We zijn getrouwd op 7 april 2017 en kwamen er vlak na onze huwelijksreis achter dat we een nakomelingetje gaan krijgen! In januari 2018 verwachten wij ons eerste kindje, een jochie! Dat vinden we natuurlijk heel leuk dus staan we elke dag even de Zwitsal-geur in de babykamer op te snuiven! ZO LEKKER! Ik zal jullie dus ook een beetje meenemen op deze unieke reis waarvan ik niet verwachtte het al zo snel mee te mogen maken. Woe-hoe!

Dit is niet specifiek een mama-blog. Ik heb namelijk nogal een zwak voor eten, veel eten, lekker eten: zet-elk-bijvoeglijk-naamwoord-er-maar-voor-eten!
Schrijven is ook één van mijn passies. Doe die drie samen in een NutriBullet en je hebt een SUPERLEUK VROUWENPLATFORM-smoothie. Zijn supergezond! Dus heb je even een momentje voor jezelf nodig, zit je in de trein of achter het stuur [FOEI!], heb je een tussenuur of gewoon nergens zin in, alleen in leuke artikelen lezen op een énig lifestyle-platform, dan ga je gewoon naar ZOETISGOED.nl!

waarom zoetisgoed?

Nou, ten eerste omdat het lekker bekt. Daarnaast omdat het blog natuurlijk over eten gaat, echter níet alleen over eten! ZOETISGOED.nl past ook perfect bij hele zoete babypakjes van Petit Bateau en de überzalige zoete oliën van Rituals. Zoete reisjes naar zoete bestemmingen, mijn zoete man en straks onze ZOETE baby! Aangezien die van mij natuurlijk niet huilt enzo. JA-WEL, Susan. Hij huilt wèl. Dat doen alle baby’s. Get used to it.

Kortom: alles is zoet. Zoet is goed!

Dus niet alleen komen als je honger hebt, hè. Da’s flauw.

SUSAN | GETROUWD | MET DE LIEFSTE EN HANDIGSTE MAN | WORDT MAMA IN JANUARI 2018 | FANATIEK VOORSTANDER VAN LEKKER ETEN | HOUDT VAN BJOETIE | #VETTEPENSZIETGEENMENS

ZOETISGOED.nl owner
ZOETISGOED