Al een paar jaar schrijf ik hersenspinsels op in m’n telefoonnotities en tal van notitieboekjes. Wanneer er weer een idee in m’n hoofd plopt, kan ik het niet laten dit daar te laten zitten. Dus vanaf nu ga ik de ‘’ploppers’’ met jullie delen op jouw lifestyleplatform ZOETISGOED.nl!

Ik ben Susan, 26 jaar oud en woon met mijn man in Almelo. We zijn getrouwd op 7 april 2017 en kwamen er vlak na onze huwelijksreis achter dat we een nakomelingetje gaan krijgen! Op 5 januari 2018 is ons zoontje Moos geboren en we genieten heel erg van hem!

Naast schrijven ben ik heel fanatiek met muziek, houd ik van zingen en ben ik ook nog personal coach en planmaatje.

Dit is niet specifiek een mama-blog. Ik heb namelijk nogal een zwak voor eten, veel eten, lekker eten: zet-elk-bijvoeglijk-naamwoord-er-maar-voor-eten!
Schrijven is ook één van mijn passies. Doe die drie samen in een NutriBullet en je hebt een SUPERLEUK VROUWENPLATFORM-smoothie. Zijn supergezond! Dus heb je even een momentje voor jezelf nodig, zit je in de trein of achter het stuur [FOEI!], heb je een tussenuur of gewoon nergens zin in, alleen in leuke artikelen lezen op een énig lifestyle-platform, dan ga je gewoon naar ZOETISGOED.nl!

waarom zoetisgoed?

Nou, ten eerste omdat het lekker bekt. Daarnaast omdat het blog natuurlijk over eten gaat, echter níet alleen over eten! ZOETISGOED.nl past ook perfect bij hele zoete babypakjes van Petit Bateau en de überzalige zoete oliën van Rituals. Zoete reisjes naar zoete bestemmingen, zoete tips om goed uit de verf te komen, mijn zoete man en onze ZOETE baby! Aangezien die van mij natuurlijk niet huilt enzo. JA-WEL, Susan. Hij huilt wèl. Dat doen alle baby’s. Get used to it.

Kortom: alles is zoet. Zoet is goed!

Dus niet alleen komen als je honger hebt, hè. Da’s flauw.

SUSAN | GETROUWD | MET DE LIEFSTE EN HANDIGSTE MAN | MAMA GEWORDEN OP 5 JANUARI 2018 | FANATIEK VOORSTANDER VAN LEKKER ETEN | HOUDT VAN BJOETIE | #VETTEPENSZIETGEENMENS

zoetisgoed